Cu capacităţile sale creative, expertiză şi experienţă de peste 70 ani, Frutarom este un partener competent în lumea în curs de dezvoltare a aromelor. Fie ca se prefera arome naturale sau identic-naturale, ALINDA RO va poate oferi arome pentru orice gust si o multitudine de aplicatii.

Solutiile complete Frutarom care includ preparate dulci din fructe sau sosuri picante, completeaza gama de topinguri si arome ale ALINDA RO create pentru a da un gust natural in produsele lactate.

Arome

Aromele (fie naturale, identic naturale sau artificiale) sunt definite chimic ca fiind substanţe cu proprietăţi aromatice. Frutarom oferă toate aceste tipuri de arome, de o calitate foarte bună, cu o scurtă perioadă de livrare, un preţ corect comparativ cu  randamentul şi personalul dedicat.

Preparate din fructe

Preparatele din fructe ale companiei Frutarom sunt o combinaţie inteligentă de diferite componente toate bazate pe ingrediente naturale , arome şi extracte. Domeniile de aplicabilitate sunt: iaurturile, brânza proaspătă, lapte şi iaurturi de băut, îngheţată.

Extracte şi ingrediente funcţionale

Unele condimente şi plante aromatice sunt contaminate microbiologic. O posibilitate de a reduce numărul bacteriilor este utilizarea extractelor şi uleiurilor esenţiale conţinute de aceste condimente şi plante aromatice, care sunt sterile.  Mirosul şi gustul pot fi mai bine standardizate folosind condimentele şi ierburile aromatice. Frutarom este singurul producător capabil de a oferi industriei alimentare alimente si băuturi funcţionale şi soluţii adaptate, o gamă largă de produse alimentare, arome şi extracte de plante.