Cheaguri

DSM ca un important producător al celor 3 tipuri de cheag – chimozina obţinută prin fermentare (Maxiren®), cheag microbian (Fromase®) şi cheag natural (Delvoren®) – este capabil să ofere – prin reprezentantul său ALINDA RO – o gamă largă de coagulanţi şi poate sfătui fabricantul de brânzeturi să aleagă cel mai bun cheag pentru aplicaţia sa.

Lactază

Pentru a satisface nevoia globală de produse lactate cu conţinut scăzut de lactoză, putem oferi un produs nou - Maxilact®. Acesta este o enzimă care scindează lactoza din lapte şi o converteşte în zaharuri acceptate nutriţional, glucoză şi galactoză. Cu aceasta tehnologie, producerea laptelui, iaurtului, produselor tartinabile şi deserturilor cu conţinut scăzut de lactoză a devenit posibilă şi practică.

Lipază

LipaseGama noastră de enzime de maturare – lipaze – dă un proces controlat de dezvoltare a aromei brânzeturilor. Amestecurile de lipaze vor avea caracteristici ale aromei diferite comparativ cu cea conferită de o singură enzimă şi produc trăsături intermediare distincte ale aromei pentru toate tipurile de brânzeturi.