Culturi pentru produse lactate

Alinda ofera o varietate de culturi pentru lactate termofile si mezofile pentru a satisface cerintele gustului si texturii fiecarui produs.

 

 

Culturi pentru iaurt si produse acidofile DELVO YOG/ DELVO FRESH ®

Avem o istorie indelungata in furnizarea culturilor pentru iaurturi, pentru orice aplicatie, sustinuta de o expertiza stiintifica si tehnica extinsa, cunostinte aprofundate in chimia proteinelor si procesarea proteinelor.

Fie ca doriti sa produceti un iaurt traditional in stil grecesc, mai dulce sau un iaurt de baut modern, fin si cremos, avem cea mai potrivita solutie pentru dumneavoastra.

Culturi pentru branzeturi DELVO CHEESE ®

Afirmati-va pe piata branzeturilor folosind o varietate de culturi care va vor ajuta sa va diferentiati produsul de concurenta. Va vom sustine pentru a dezvolta un produs gustos, cu aroma si textura distincta.

Gama noastra de culturi este foarte larga si acopera nevoile multor aplicatii pentru diverse tipuri de branzeturi. Fie ca doriti culturi mezofile pentru a raspunde cerintelor complexe de productie a branzeturilor moi sau culturi care contribuie la formarea aromei acide caracteristica a branzei feta, gama noastra de culturi este conceputa pentru a satisface toate nevoile functionale ale sectorului de branzeturi.

De asemenea, oferim culturi pentru branzeturi tari si semi-tari, care garanteaza formarea unei texturi si arome distincte, asigurand in acelasi timp rezistenta la temperaturi ridicate de productie.

Culturi de protectie pentru produse lactate DELVO GUARD / DELVO CID ®

Culturi starter de protectie care impiedica cresterea drojdiilor si mucegaiurilor in produsele lactate si extind durata de valabilitate fara a afecta gustul sau textura produsului.

Este un produs “cu eticheta curata” ce contine doua tulpini, ce se poate folosi in produsele lactate fermentate.

Pentru informatii cu privire la intreaga noastra gama de produse, va rugam sa ne contactati.