DSM Food Specialties - Viziteaza website

DSM Food SpecialitiesDSM Food Specialties este un furnizor global de ingrediente avansate pentru industria alimentară şi a băuturilor, fabricate cu ajutorul tehnologiei de fermentare şi a enzimelor. Produsele contribuie într-un mod major la succesul mondial al brand-urilor de produse lactate, alimente procesate, bauturi non-alcoolice, sucuri de fructe, băuturi alcoolice şi alimente funcţionale. Punctul forte al produselor DSM este ca acoperă toate disciplinele cerute de la genetică si fermentaţie pana la aplicaţie şi nutriţie. DSM este in poziţia unică de a combina toate disciplinele de bază şi o largă expertiză in biotehnologie cu principiile pieţei alimentare şi preferinţele consumatorului. Cu 1 400 de angajaţi în 26 de locaţii active în întreaga lume, DSM Food Specialties este cu adevărat un actor de talie mondiala.

Fonterra - Viziteaza website

FonterraFonterra is the leading producer of milk driving products from New Zealand. It is a co-operative owned by 11.000 dairy farmers of New Zealand and the world leading exporter of dairy products. With a turnover of 16 billion NZ$, Fonterra itself is responsible for the one third of the international trade of dairy products. In Fonterra product range you may find next to milk powders, Milk Protein Concentrates, Whey protein Concentrates under NZMP brand and specialty products with enhanced functional and nutritional properties.

DMV International - Viziteaza website

DMV InternationalDMV International dezvoltă şi produce ingrediente funcţionale şi nutritive pentru industria alimentara, nutriţie şi industria farmaceutică la nivel mondial. DMV International face parte din grupul Friesland Campina unul din cei mai mari producători de lactate din Europa.

Laktopol - Viziteaza website

LaktopolLaktopol a fost fondată în iunie 1989, fiind prima companie privată producătoare de lactate din Polonia. Din iulie 1995, acţionarul majoritar al firmei  Laktopol este compania Polindus. În anul 2000, cu scopul de a creşte capacitatea de prelucrare a materiilor prime lichide în pulbere şi extinderea gamei de produse, Laktopol achiziţionează 51% din acţiunile companiei Mitex situată în Losice (în prezent, Laktopol-A).

              Datorită evaluării pozitive a produselor lactate, am fost selectaţi de Comisia Europeană, din  350 de companii active pe piaţa poloneză, pentru a ne alătura grupului de cinci producători de lactate autorizati să îşi exporte bunurile in statele membre UE.

Emsland Group - Viziteaza website

Emsland GroupEMSLAND GROUP este cel mai mare producător de amidon de cartofi din Germania şi un lider global în producţia de amidon, proteine, fulgi şi granule din cartofi. Filozofia companiei este bazata pe asigurarea si extinderea celor mai inalte standarde de calitate care se reflecta in produsele realizate de-a lungul timpului. Amidonurile Emsland sunt garantia pentru o relatie de afaceri lunga si de succes atat cu clientii cat si cu furnizorii.

Gelita - Viziteaza website

GelitaGrupul de companii GELITA produce gelatina de inalta calitate sub marca GELITA.  Aceasta gelatina este folosita in diverse aplicatii in industria alimentara, fotografica si farmaceutica. Aditional, o gama intrega de produse speciale din gelatina este destinata pentru aplicatii specifice.

In calitate de lider de piata si partener competent,  GELITA ofera o gama unica si diversificata de produse si asigura suportul tehnic de o inalta calitate pentru clientii sai.

Frutarom - Viziteaza website

FrutaromÎnfiinţată în 1933, FRUTAROM a înregistrat o creştere rapidă la nivel global datorită aromelor şi ingredientelor de înaltă calitate oferite şi este printre cele zece companii de top din lume, în domeniul de arome şi parfumuri.

FRUTAROM crează, dezvoltă, produce şi comercializează o mare varietate de arome şi ingrediente de înaltă calitate pentru clienţii din industriile alimentare, băuturilor, produselor alimentare funcţionale, farmaceutice, de nutriţie şi cosmetice.

FRUTAROM,  GEWURZMULLER şi NESSE aparţin aceluiaşi grup de firme.

Gewurzmuller - Viziteaza website

GewurzmullerGewurzmuller  dezvoltă, produce şi comercializează soluţii  unice şi inovatoare pe bază de cimbru, inclusiv arome de cimbru, asezonând  compuşi şi ingrediente funcţionale pentru industria alimentară, punând un accent deosebit pe domeniile de carne procesată şi mâncare semipreparată.

Frutarom,  Gewurzmuller şi Nesse aparţin aceluiaşi grup de firme.

Nesse - Viziteaza website

NesseDe mai mult de 125 de ani suntem la dispoziţia clienţilor noştri cu o gamă largă de condimente de  înaltă calitate şi cu principiul tehnologic “ştiu cum” .
Prin oferta noastră am reuşit să conectăm sănătatea şi gustul prin inovatiile noastre constante, cercetările şi dezvoltarea realizate pe termen lung.
Indiferent dacă este vorba despre amestecuri de condimente, mirodenii organice, ingrediente marinate (organice), aditivi, arome sau alimente: avem soluţia perfectă pentru tine!

Frutarom,  Gewurzmuller şi Nesse aparţin aceluiaşi grup de firme.