Profil

ALINDA RO aparţine grupului de firme VELCO.

VELCO reprezintă  unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa ingredientelor şi a materiilor prime din Sud-Estul Europei şi Orientul Mijlociu.

Din 1989, VELCO a devenit cunoscut nu numai în cadrul pieţei greceşti, dar şi în afara graniţelor, dezvoltând o prezenţă dinamică în întreaga lume. VELCO se distinge prin dăruire pentru calitate, “know-how” companiei şi concentrarea pe realizarea de produse specializate în soluţiile de abordare a nevoilor de producţie industrială.

Datorita faptului ca ALINDA RO face parte din grupul de firme VELCO, putem împărtăşi şi altora principiul “know-how”-ul şi tehnologia noastră pentru a satisface nevoile de producţie industrială. Ca rezultat avem posibilitatea de a sprijini din punct de vedere tehnologic cu soluţii inovatoare în industria produselor lactate, precum şi în industria alimentară, în general, pe întreg teritoriul României.

În afară de asta, noi, ca şi companie, avem suport tehnologic din partea tuturor furnizorilor noştri. Mai ales de la Nesse şi Gewurzmuller privind industria cărnii şi de la DSM şi Frutarom în ceea ce priveşte industria produselor lactate.


ISTORIC

ALINDA RO a fost înfiinţată în anul 2001. De atunci, compania s-a dezvoltat şi s-a specializat în importarea şi distribuirea materiilor prime industriale de înaltă calitate pe piaţa din România.

De la început, în anul 2001,  ALINDA RO a fost activă în distribuţia de materii prime, precum şi în distribuţia de  amestecuri pentru diferite industrii: lactate, panificaţie, dulciuri, carne, oferind produse cum ar fi laptele praf şi proteine din lapte, alte produse sub forma de pudra pe bază de lapte, ingrediente de coacere, condimente şi amestecuri pentru industria cărnii.


În anul 2001 ALINDA RO a funcţionat în Piaţa Unirii, iar începând cu anul 2007 funcţionează în localitatea Bragadiru, într-un spaţiu propriu.


STRUCTURA COMPANIEI

ALINDA RO aparţine grupului de firme VELCO.

Grupul VELCO este format din 5 companii, care deşi au domenii de activitate diferite au ca si fundament comun "know-how"-ul companiei mama şi sunt dedicate în producerea şi livrarea de materii prime industriale de o înaltă calitate.

ALINDA RO răspunde de marketing, de importul şi de distribuţia de ingrediente de o înaltă calitate şi de materii prime industriale pe piaţa din România.

ALINDA RO are sediul în localitatea Bragadiru, judetul Ilfov.

Există patru depozite ce funcţionează în conformitate cu toate standardele cerute şi încă cinci depozite ce se află în prezent în construcţie. Birourile sunt deasemenea amplasate în localitatea Bragadiru, in aceeasi locatie.

Terenul, birourile şi depozitele sunt toate proprietatea companiei.

Departament
VELCO Manager Financiar
Manager Comercial Manager de vânzări Sector Alimentar
Sector Non-alimentar
Departament exporturi
Departament de producţieR'n'D
Producţie
Controlul calităţii
ALINDA AE Marketing, importing and distributing fire ingredients (Greece)
ALINDA RO Marketing, importing and distributing fire ingredients (Romania)
PT ENZIMUNDO PERDANA Marketing, importing and distributing fire ingredients (Indonesia)
TENSION Comert detergenţi pentru consumatori (Greece)