Alimente &
Bauturi

Fiecare solutie pe care o dezvoltam, de la panificatie, produse de patiserie si dulciuri, pana la vin, bere si bauturi, este rezultatul unei cooperari stranse cu clientii nostri si vine cu cel mai bun serviciu din domeniu.

Mai mult, toate ingredientele noastre sunt testate la scala industriala in conditii reale, asigurand functionalitatea produsului final si de inalta calitate, respectand standardele internationale, precum si satisfactia clientului nostru.

Alimente

Ingredientele si solutiile alimentare personalizate si gata de utilizare ale departamentelor noastre de Brutarie, Produse de cofetarie / Inghetata si Savory sunt dezvoltate in stransa cooperare cu clientii nostri. In fabrica pilot din cadrul Alinda Velco Grecia, toate ingredientele sunt testate astfel incat sa asigure produselor standarde inalte si functionalitate, motivarea noastra fiind satisfactia clientului nostru.

Va invitam sa explorati portofoliul nostru bogat de ingredientele dezvoltate pentru o gama variata de aplicatii alimentare!

Panificatie
Cofetarie / Patiserie
Savory

Bauturi

Alinda furnizeaza industriei bauturilor o serie de ingrediente naturale de cea mai buna calitate, special concepute si potrivite pentru acest sector, urmarind sa ofere produselor finale caracteristici valoroase, precum gustul rafinat si textura excelenta.

Solutiile Alinda pot ajuta producatorul de bauturi sa reduca costurile cu energia, timpul si materiile prime, crescand in acelasi timp productivitatea. Fie doriti sa va imbunatatiti produsele actuale, fie sa dezvoltati produse noi inovatoare, creand astfel o crestere a vanzarilor pentru marca dvs., Alinda ofera solutia potrivita pentru dvs.

Bauturi
Bere